De diensten van ons hoveniersbedrijf in Leusden

Veening Hoveniers in Leusden biedt u als hoveniersbedrijf een full service aanbod van diensten. Op deze pagina zetten we even kort voor u op een rij wat we voor u kunnen betekenen. Meer weten? Laat u tijdens een vrijblijvend gesprek informeren over de vele mogelijkheden.

Renovatie

Uw tuin spreekt u aan, alleen dat ene hoekje beplanting wil maar niet lukken. Het terras is groot genoeg, alleen er blijven na een regenbui plassen op staan. Zomaar een paar voorbeelden van problemen die na verloop van tijd ontstaan. Laat u informeren door Veening Hoveniers en krijg een vakbekwaam advies en een vlotte uitvoering. Wij helpen u uw tuin nog mooier te maken dan die al is.

Tuinontwerp

De eerste stap naar een nieuwe of vernieuwde tuin is het ontwerp. Bij het ontwerpen van een tuin is het van groot belang goed te luisteren naar de klant. Door middel van veelvuldig persoonlijk contact met de klant maakt Veening Hoveniers een tuinontwerp waarbij ernaar gestreefd wordt de specifieke wensen en ideeën van de klant zoveel mogelijk te vervullen. Het moet een tuin worden waarin de klant sfeervol kan genieten.
Veening Hoveniers ontwerpt voor u een tuin waarin duurzaamheid voorop staat. Materiaalkeuze speelt hierin een belangrijke rol. Het moet een tuin worden waar u jarenlang met veel plezier in kan verblijven. Laat u adviseren door ons hoveniersbedrijf in Leusden voor meer informatie. 

Tuinaanleg

Het is voor ons als hoveniersbedrijf elke keer weer een uitdaging om het ontwerp tot leven te brengen, om de sfeer te creëren zoals deze bedoeld is. Met oog voor detail, vakmanschap en de wil om de lat iets hoger te leggen. Veening Hoveniers in Leusden verzorgt uw:

  • Beplanting

  • Bestrating

  • Beschoeiïng
  • 
Erfafscheiding

  • Vlonders
  • 
Vijverpartijen
  • 
Verlichting
  • 
Beregeningsinstallatie

Onderhoud

Ook het onderhoud van uw tuin is bij Veening Hoveniers in Leusden in goede handen. Om er voor te zorgen dat uw tuin er het gehele jaar verzorgd uitziet is regelmatig onderhoud door een vakkundig hoveniersbedrijf een vereiste. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het onderhouden van borders, snoeien van beplanting, maaien van het gazon en onkruidvrij houden van verhardingen. Ook wordt voor uw tuin een bemestingsadvies gegeven want een mooie tuin verdient een goed bodemleven.
Naast seizoensbeurten en tussentijdse onderhoudsbeurten kan Veening Hoveniers in overleg met u een onderhoudscontract maken. Zo bent u ervan verzekerd dat uw tuin er het gehele jaar verzorgd bij ligt. Veening Hoveniers houdt bij wanneer er aan uw tuin of bedrijfsterrein volgens contractafspraak onderhoud uitgevoerd moet worden. Vooraf wordt met u afgesproken hoe vaak er onderhoud gepleegd wordt.